Треньорът на Миньор Христо Янев говори след победата с 1:0 над Марица. Наставникът бе доволен от представянето на своя отбор.

„Може би имахме повече желание от Марица. Поздравявам отбора как изиграхме мача. Успяхме да се възползваме от минималните шансове и спечелихме мача. Доволен съм от много неща. Показахме качества, които ни липсваха в други мачове. Днес футболистите се бориха. Победите са важни за нас за трупане на точки и самочувствие" започна Янев.

"Ако и половин гол ни донесе три точки, ще съм доволен. Марица е силен отбор. Трябва да гледаме реално. До този момент нещата се получават. Трябва да запазим ентусиазма, който имаме".

"За мен в един такъв шампионат ключовият фактор е постоянство. До моемтна успяваме да задържим ентусиазма. Колкото повече останем на гребена на вълната, толкова по-добре за нас. Колко по-хубаво да имаш двама класни футболисти, които ти решават мачовете. За мен е важно отборът да побеждава", добави наставникът,

Длъжни се сме да се справяме. Никой не го интересува ние под какво напрежение сме. Литекс е сериозен отбор. Надявам се първо да си починем, а след това да се подготвим по най-добрия начин”, завърши Янев.