Треньорът на Миньор Перник Христо Янев коментира равенството на своя тим срещу Лудогорец 2. Двата тима не си вкараха, а специалистът призна, че е видял хубави неща от неговия тим в днешната среща.

“Много тежки условия. Поздравих момчетата, казах им, че съм доволен от желанието им. Искахме победата, но не успяхме да си реализираме ситуациите, които имахме. Виждаме много хубави неща, които можем да развием. Времето ще покаже колко напред ще стигнем", започна Янев. 

"Това бяха играчите, които исках да останат в съблекалнята. Трябва да изразя и благодарност към цялото ръководство и оттук нататък трябва да следваме пътя, който е за нас и да търсим резултатите, които искаме. Искам да видя Миньор в края на сезона щастлив". 

"Никога досега не съм виждал по-коректно съдийство, откакто съм във Втора лига. Трябва да бъдем толерантни към съдиите и да не ги подлагаме на натиск. За мен днес съдийството бе перфектно”, заяви Янев.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.