В Перник се проведе среща между старши треньора на Миньор Перник Христо Янев и фенове на "чуковете". Ето какво написаха перничани в една от фенските групи на тима във "Фейсбук":

"Днес беше проведена среща на ръководството на Сдружение Фенклуб Миньор с ръководството на ФК Миньор и целият треньорски щаб. Срещата бе проведена на стадион Миньор. На нея, феновете повдигнаха въпроси относно слабите резултати на футболния клуб и за причините, които са довели до това слабо представяне.

В разговора бяха изслушани изказванията, както на феновете, така и на ръководството и на треньорският щаб. Старши треньора Христо Янев сподели, че Миньор му е дал много и че самият той иска да даде много на Миньор. Също така, ни увери в неговите дългосрочни намерения да развива футболистите и да работи в дългосрочен план за израстването на клуба.

Обсъдени бяха следващите стъпки относно промени в кадровия състав на отбора, както и въпроси касаещи подобренията, които ще бъдат започнати в краткосрочен план по отношение на тренировъчната база, съблекалнята, сградата на стадиона. Получихме уверение, че се работи по нова селекция, като основната цел е да бъдат привлечени качествени футболисти за новият полусезон.

Информирани бяхме, че финансово клубът е стабилен и разполага с достатъчно средства необходими за нуждите на клуба".