Третодивизионният Миньор Перник ще представи официално отбора за сезон 2018/2019 пред привържениците си в събота, когато ще изиграе последната си контролна среща срещу Германея Сапарева баня, съобщиха от клуба. Срещата е с начало 11:00 часа и ще се състои на стадион "Миньор".

Представянето на състава ще започне 15 минути по-рано. Първенството на Югозападната Трета лига стартира на 11 август, а "чуковете" гостуват на Ботев в Ихтиман.

Междувременно от пернишкия клуб обявиха намерението си в сезона на 100-годишнината от създаването на футбола в Перник, да пуснат поредица от фен-артикули. 

Най-напред на пазара ще се появят запалки с логото на Миньор, които ще могат да бъдат закупени още в събота. Цената на брой е 1,60 лева, а средствата ще отиват в касата на клуба.

"Имаме намерение да зарадваме феновете с ред сувенири през тази юбилейна година, но засега ще ги запазим в тайна. Надяваме се през сезона и футболистите да ни дават много повече поводи за радост в сравнение с миналите няколко първенства", обявиха от Миньор./БТА