Юношата на Миньор (Перник) Мартин Тодоров е със счупен крак след днешния мач на младшата възраст в Зона София (родени 2005 и 2006 година) срещу ЦСКА. Инцидентът стана при излизане на Мартин срещу вратаря на "армейците", който му влезе остро. Съдията на мача Данаил Иванов не взе отношение и остави играта да продължи.

След това младият футболист беше откаран в Пирогов, където лекарите са се погрижили за него.

"Бързо възстановяване на футболиста на ФК Миньор Перник-Мартин Тодоров, който днес пострада на мача от 4 кръг на зоналното първенство Юноши младша възраст родени 2005г/2006г срещу отбора на ЦСКА в София. Мартин Тодоров е със счупен крак след влизане на вратаря на домакините. Благодарим на лекаря на мача за професионалната намеса, на екипа в Пирогов и помощта от треньорския щаб на домакините", съобщиха от жълто-черния клуб. Всички се надяват, че Мартин Тодоров ще се възстанови бързо и ще се върне по-силен на терена.

В първите три мача от сезона Мартин Тодоров има 2 гола. Днес обаче не успя да помогне на своите, които паднаха тежко с 0:10 от ЦСКА, може би и разтърсени от инцидента със съотборника им. Това беше и първа загуба за младите миньорци през сезона, които се нареждат на 4-о място от 12 отбора.