Бившата законна половинка на Стойко Сакалиев, Жулвена, дари с дъщеря защитника на Миньор (Перник) Пейчо Делиминков, разбра Нощен Труд. Двамата се познават още от времето когато Жулвена все още е била госпожа Сакалиева, но след развода Пейчо се престрашава да признае за чувствата си.

Преди година Пейчо и Жули решават да си имат собствено дете. Щастливото събитие се случило преди три месеца когато малката Боряна се появила на бял свят.

Преди година Пейчо заминава да играе в Малта и взима при себе си бившата госпожа Сакалиева. "Там осъзнахме, че искаме да станем родители и си направихме бебе. Стана от първия път. Дъщеричката ни Боряна е много красива, също като майка си", хвали жените вкъщи защитникът.

Дали не се гледат на кръв със Сакалиев ли? "Не. В добри отношения сме. Той понякога взима Люба при себе си", твърди Пейчо. А сватба? "Аз съм против брака, той вече не е модерен. По-хубаво ми е така. Не съм и предлагал на Жулвена," споделя Делиминков. Още за щастливия съвместен живот на двойката - http://eliana777.blogspot.com/.