Героят за Миньор Перник при успеха с 3:0 срещу Струмска слава, Божидар Васев, сподели задоволството си от постигнатия успех. Той отбеляза хеттрик в мача, но добави, че не иска фокусът да пада върху неговото представяне. 

„Не се случва всеки ден да вкарам хеттрик, но съм щастлив, че се случи. Всичките ми положения влязоха. На първо време съм щастлив за трите точки. Днеска съм вкарал аз, следващият път ще е някой мой колега“,

„Беше добре, че вкарахме рано, но към края на полувремето ненужно им дадохме инициативата. Второто полувреме започнахме също с ранни попадения обаче и това реши мача“.

„Просто днес ми беше ден. Не искам фокусът да пада върху моите голове, а по-скоро върху победата. Засега сме единственият отбор без загуба, така че искаме да продължим по същия начин. Не се заблуждаваме. Разликата между първа и втора лига е сериозна, видяхме как ни намачкаха Черно море. Трябваше да останем здраво стъпили на земята и имаше страхотна реакция, с хубави победи.

„В хубав момент идва паузата, тъй като може да наблегнем на дадени елементи. След паузата влизаме в сгъстен цикъл, така че трябва да сме пределно мотивирани“, завърши Васев.