Тимовете на Миньор Перник и Струмска Слава Радомир завършиха 1:1 в мач от 29-ия кръг на Втора лига. За гостите точен беше капитанът Николов, а за домакините точен беше Галчев от дузпа. След това реми Миньор е на 7-ата позиция с актив от 34 точки, а гостите са на 12-ото с 27.

В 14-ата минута гостите организираха отлична атака след изпълнение на пряк свободен удар, като след центрирането Антон Тунгаров стреля с глава, но топката попадна в ръцете на Леонтиев. Две минути по-късно Миньор спечели корнер, но след изпълнението не последва опасност за Петков. В 16-ата минута Божидар Васев стреля отлично от далечно разстояние, но вратарят на гостите спаси.

Миньор създаде напрежение пред вратата на съперника в 35-ата минута, но трима футболисти на домакините не съумяха да отбележат. Мирослав Будинов стреля добре по посока вратата на Петков, но вратарят спаси в 36-ата минута.

В 49-ата минута гостите от Струмска слава откриха резултата, след като капитанът им Борислав Николов се разписа, матирайки Леонтиев. В 53-ата минута Борис Галчев изравни резултата от дузпа, която беше отсъдена за нарушение на вратаря на гостите Петков срещу Будинов. Малко по-късно Галчев пусна пас към Будинов, но гол нямаше. 

Гостите направиха отлична атака в 66-ата минута, след като Николов стреля, но отбраната на домакините се справиха. В 77-ата минута Будинов излезе на стрелкова позиция, но вратарят не се затрудни и улови топката. В края на двубоя гостите имаха претенции за дузпа след изблъскване на техен играч в наказателното поле, но съдията остави играта да продължи.

До края на двубоя двата тима не вкараха нови голове и мачът завърши 1:1.

Миньор - Струмска слава 1:1
голмайстори: 0:1 Николов (49), 1:1 Галчев (53-дузпа)

съставите на двата отбора:

Миньор Перник: Леонтиев, Андреас Васев, Славчев, Купенов, Садула, Веселин Васев, Галчев, Божидар Васев, Слишков, Будинов, Кючуков

Струмска слава: Петков, Дилчовски, Сандев, Костов, Мицаков, Иванов, Янев, Тунгаров, Илиев, Николов, Халил

съдия: Васил Минев