Миньор (Перник) сериозно се тресе в последните седмици. За това свидетелства не само класирането на отбора в дъното на Втора лига, но и поредицата от оставки. Поредната от тях обаче изненада всички. Шефът на фенклуба Ангел Вангелов обяви, че напуска поста си и разкри за подмолни действия в организацията, съобщава „ZaPernik“.

„Подавам оставка като шеф на фен клуб „Миньор“. Благодаря на хората, които бяха плътно зад гърба ми през цялото време. Благодаря на „Орките“, във вас ми е надеждата да продължите започнато, а на тези които през цялото време се опитваха да ми подливат вода - живи и здрави, мястото е свободно дано се справите по-добре“, написа Вангелов в социалните мрежи.

Както е известно, наскоро оставка подаде треньорът на Миньор Христо Янев, а след това той беше последван и от изпълнителния директор Велизар Димитров.

Кметът на Перник Станислав Владимиров изглежда също е отчаян от ситуацията в градския футболен клуб. Той коментира, че едва някой би работил успешно в такава токсична среда, но не уточни за какви проблеми става дума.

Очаква се в най-скоро време да бъде определен новият треньор на Миньор.