Миньор Перник и Добруджа не се победиха в мач от седмия кръг на Втора лига и завършиха при равенство 0:0 на стадион "Миньор". Първоначално срещата беше насрочена за вчера, но за да може част от заразените с коронавирус футболисти на гостите от Добрич да се завърнат на терена, перничани уважиха молбата на гостите двубоят да се играе в неделя.

Първото полувреме завърши без опасности пред една от двете врати. Първото сериозно положение дойде чак в 61-ата минута, когато удар на Томислав Павлов с глава бе изчистен от голлинията на Добруджа.

Десет минути по-късно Кристиян Слишков бе изведен сам срещу вратаря, но ударът му бе неточен и топката излезе в аут. До края на срещата Миньор продължи да търси успеха, но добрите намеси на стража на гостите запазиха резултата непроменен.

По този начин перничани изпуснаха шанса поне временно да изпреварят Лудогорец II в класирането и остават на 5-а позиция с 11 точки. Добруджа от своя страна продължи с лошото си представяне, като има само една победа от началото на сезона. Добричлии заемат 11-а позиция и имат в актива си 6 пункта.