Миньор Перник замина днес на лагер в Етрополе. Под ръководството на Христо Янев в продължение на десет дни ще се подготвят 23 футболисти. Сред тях са и петимата нови играчи - Методи Костов, Димитър Савов, Добромир Бонев, Емил Ценов и Християн Казаков. Бившият национал Ивайло Димитров засега не е дал окончателен отговор дали ще приеме офертата на "чуковете".

След приключване на лагера "жълто-черните" ще се приберат. На 26 юни те ще изиграят първата си контрола срещу Царско село и на 29 юни се връщат отново в Етрополе на 12-дневен лагер. В рамките на подготовката Миньор ще се изправи срещу Марек Дупница, Ботев Ихтиман, Чавдар Етрополе и евентуално Литекс, ако жребият за първенство не отреди двата тима да се срещнат в първите кръгове на шампионата.

"Изчакваме решението на Ивайло Димитров и с това селекцията ще приключи", заяви изпълнителният директор на перничани Велизар Димитров. По думите му в предстоящия сезон Миньор ще се стреми да покаже добро лице и да върне публиката на стадиона.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.