В мач от 31-ия кръг на Втора лига Миньор Перник и Хебър Пазарджик не се победиха, завършвайки 2:2. За "чуковете" откри Божидар Васев с попадение в 10-ата минута, а Чаворски възстанови равенството с гол от дузпа в 13-ата. В 49-ата минута Игнатов направи резултата 2:1 за тима от Пазарджик. В 80-ата минута Божидар Васев възстанови равенството 2:2 с отлично изпълнение на пряк свободен удар. След това равенство Хебър е на 5-ото място с актив от 45 точки, а Миньор е 7-ми с 36.

Още в 4-ата минута гостите от Хебър организираха добра атака, но нямаше кой да нанесе точен завършващ удар. В 10-ата минута на двубоя Миньор откри резултата. Божидар Васев беше изведен зад защитата на Хебър и с елегантен удар матира Любенов. Малко по-късно играч на Хебър падна в наказателното поле без да има съприкосновение с вратаря Леонтиев, а съдията отсъди наказателен удар. От бялата точка Чаворски възстанови равенството. 

В следващите минути и двата отбора търсеха попадение, което да им даде предимство. Божидар Васев пропусна чудесна възможност да се разпише, за да изведе Миньор напред, но не сполучи. В 29-ата минута Хамдиев напрадна добре отляво, беше затворен от съперник, падна в наказателното поле, а топката излезе в аут. 

До края на полувремето нови голове не паднаха и двата тима се оттеглиха на почивка при равенство - 1:1.

В 49-ата минута Хебър излезе напред в резултата след гол на Евгени Игнатов. Той получи отлично извеждащо подаване и не сбърка. В 62-ата минута от чудесна възможност Маневски пропусна да увеличи резултата в полза на тима от Пазарджик. Миньор пропусна изгодна ситуация в 75-ата минута, когато Будинов не намери целта. 

Миньор стигна до равенството 2:2 с попадение на Божидар Васев в 80-ата минута след отлично изпълнение на пряк свободен удар. Малко по-късно Будинов с глава стреля към вратата на Хебър, но до гол не се стигна. До края на мача и двата тима имаха възможности да се разпишат и да спечелят успеха, но това не се случи.

Миньор Перник - Хебър Пазарджик 2:2
голмайстори: 1:0 Божидар Васев (10), 1:1 Чаворски (13-дузпа), 1:2 Игнатов (49), 2:2 Божидар Васев (80)

съставите на двата отбора:

Миньор Перник: Леонтиев, Андреас Васев, Славчев, Купенов, Садула, Божидар Васев, Веселин Васев, Слишков, Будинов, Вълчанов, Христов

Хебър Пазарджик: Любенов, Дичев, Ташолов, Хаджиев, Тонев, Каракашев, Янков, Игнатов, Хамдиев, Чаворски, Петков

съдия: Петър Кузев