Наставникът на Миньор Перник Красимир Петров коментира равенството на своя отбор срещу Струмска слава в мач от 28-я кръг на Втора лига.

"Мачът не беше добър за нашия отбор. Имахме голям технически браг през цялата среща. Не комбинирахме добре и не успяхме да изпълним плана за мача. Поредната слабост на нашия отбор – има ли тъч, ние изпитваме затруднения. Така беше в Търново, както и предните мачове. Губим концентрация", започва Петров.

"Отдавам тези неща на самочувствието на играчите от това, че нямаме точки. Трябва да печелим точки, независимо дали играта е красива, или не. Учуден съм, че не стояхме добре, когато играем напред, губихме вторите топки, бяхме далече от противника. Имаше може би и напрежение у момчетата, но това е нормално, ако искаш да играеш футбол – трябва да има напрежение. Отборът игра доста под възможностите си днес", продължи наставникът на Миньор Перник

"Дошъл съм тук да направя всичко възможно отборът да остане във Втора лига. Виждате и колко хора идват да ни подкрепят, длъжни сме заради тях да направим максимума да останем в първенството", завърши Красимир Петров.