Новият треньор на Миньор Перник - Христо Янев, сподели впечатленията си от поражението с 0:1 от Кариана Ерден, което тимът му записа.

"Срещнахме наистина добре подготвен отбор. Имахме нашия план, за съжаление не можахме да реализираме положенията си. За мен е удоволствие да съм на терена отново. Макар и 2 дни с този отбор, вече виждам някои положителни неща", заяви Янев.

"Всичко е наред. Физически съм много добре, щастлив съм, че отново съм на работа и че отново съм тук. Всичко, което се случи след моето назначаване обаче, ще го запазя за нас в клуба. "

"Разковничетата са много. Класата на противника е малко по-различна от нашата. обиграността на състава също е доста по-добра от нашата. За два дни опитахме да преобърнем процесите, които са се случвали до момента. Поведенеието на футболистите е страхотно. Всички тези млади момчета не познават моя начин на работа, ще трябва сега да се опознаем взаимно, за да може да работим правилно един с друг", допълни специалистът. 

"Паузата идва в много добър момент, защото имаме много работа за вършене. Аз съм тук да работя, да развивам тези млади момчета и политиката на клуба. Благодаря за подкрепата на феновете. Днес видяхме, че те отново бяха зад отбора. Така ще искаме да ни подкрепят и занапред", завърши Христо Янев.