Наставникът на Миньор Перник – Христо Янев, остана много разочарован от съдийството на Васил Минев при равенството 1:1 срещу Витоша в Бистрица.

Ето какво каза той:

„Обърка се това, че не успяхме да вкараме някои от ситуациите си. Създадохме много положения, но просто невъзможността да вкараме от такива ситуации, е катастрофална за нас. Нямаме уменията да реализираме положенията си. Трябва да имаме самочувствие и класа, за да може топката да влезе във вратата. Елементарно е.”

„Вие гледахте мача, вие нямате ли претенции към това, което се случва. В пореден мач някой съдия допуска фатална грешка и тя е срещу нас. В миналия мач ни отмениха абсолютно редовен гол в 90-ата минута. Днес ни вкарват гол, след като е извършено нарушение срещу нас. АКо искаме да вдигаме нивото в тази група, ако искаме да развиваме младите футболисти, единственият начин е да им помагаме и да им показваме какво има на терена. Ако има фал, то той трябва да се свири. Просто и елементарно е. Навсякъде се случва и трябва да има контрол върху тези ситуации.”