Новият наставник на Миньор Перник - Христо Янев, изрази недоволството си от играта на своя тим. Перничани записаха втора поредна загуба под ръководството на "червената" легенда, която намекна за сериозни промени през зимата. 

"Може би трябва да помислим и за качеството на хората, с които работим. Не е приятна тази серия от 4 поредни загуби. В психологически план това безспорно тежи на представянето. Работим в тази насока, но е налице ситуация, с която трябва да се съобразяваме", заяви Янев след поражението. 

"В момента имаме 5-6 човека в лазарета. Заради това ми се налага да пускам хора на нетипични за тях постове. Напълно заслужена победа на домакините. Те успяха да вкарат част от положенията си, които създадоха за разлика от нас. В пореден мач ние не успяваме да реализираме отлични ситуации за гол и трябва да се поработи в тази посока", допълни специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.