В пълен състав излиза Етър за днешното гостуване на Миньор в Перник от шестия кръг на Втора лига. Мачът е от 18:00 часа. Главен съдия е Мустафа Шефкет от Кърджали с асистенти Георги Стамболджиев и Румен Иванов, четвърти рефер е Кристиян Колев, а съдийски наблюдател - бившият шеф на арбитрите Костадин Стоичков.

Капитанът на етърци Здравко Илиев се завръща след наказание, същото се отнася и за халфа Николас Фемиа, който пропусна 3 срещи. Контузени играчи няма и всички са на линия, като най-важното бе да бъдат възстановени играчите в тридневната пауза между мачовете.

Двубоят е от изключителна важност за „виолетовите”, тъй като съперникът им е втори в класирането на 2 точки пред "болярите" и успех може да прати тима в челната тройка.

„В Перник ни предстои изключително труден мач. Миньор е изграден от доста добри футболисти с богат опит и не случайно още не е губил мач. Без да афишира цели, отборът им се бори за класиране в челната тройка. Респект за Миньор, но Етър винаги играе за победа. Защо пък именно ние да не им нанесем първа загуба в първенството“, коментира старши треньорът на „виолетовите“ Веселин Великов.