Дублиращият отбор на Ботев Пловдив и Миньор завършиха наравно 1:1 в мач от четвъртия кръг на Втора лига. Самюел Акере откри резултата в "Коматево" в 37-мата минута, но в заключителните секунди на първото полувреме Борис Тютюков възстанови равенството.

Двубоят започна равностойно, като домакините имаха превес в притежанието на топката, но липсваха опасни положения пред някоя от двете врати. 

Малко преди да измине половин час игра Методи Костов получи кълбото с гръб в наказателното поле, обърна се добре и стреля, но Християн Славков се намеси. В следващата атака нападателят на "чуковете" пробва изстрел извън пеналтерията, който бе избит от стража на Ботев (Пд). 

В 37-мата минута Мартин Ситев пусна страхотен пас между централните защитници на Миньор, с който изведе Самюел Акере на добра позиция. Той напредна и останал сам срещу противниковия вратар прати топката в мрежата. 

В добавеното време на първата част гостите изравниха чрез Борис Тютюков, който се възползва от неразчетеното излизане на Славков и с глава направи 1:1. 

В първите минути след почивката се получи разбъркване след центриране в наказателното поле на "жълто-черните", при което Калоян Йосифов отправи силен удар, но вратарят на домакините внимаваше и се намеси.

До края на срещата двата отбора потърсиха победно попадение, но такова не падна и си разделиха по една точка.