Наставникът на Септември, Христо Арангелов, сподели, че той и футболистите му не са имали желание да започват срещата с Миньор Перник от поредния кръг на Втора Лига. Двубоят беше спрян и прекратен на полувремето, след като съдийската бригата прецени, че не може да се доиграе при тези условия. 

„Ние се готвим за съвсем друг стил на игра и условия. Времето винаги се променя точно преди началото на мача и трябва да се приспособим“, започна наставникът на Септември.

„Всичко е възстановяване и психология, така че ще се опитаме да възстановим по оптимален начин на играта. Абсурдното е, че ще трябва да доиграваме утре полувремето и чак след това да започваме подготовка за следващия мач“.

„Играчите не искат да играят при подобни условия, но има други отговорни фактори, които вземат решенията. Мисля, че стояхме добре, но когато не вкарваш, ти вкарват“, завърши с усмивка Арангелов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.