10 красиви българки направиха уникално шоу, като играха футбол за благотворителност в зала „Христо Ботев” в София. Красавиците, които са носителки на приза „Най-секси българка във Facebook” се събраха, за да направят едно добро дело, а именно да съберат пари за операцията на малката Анджелина, която страда от тежка форма на левкемия.

В крайна сметка отборът на „белите” победи „черните” с 3:2, макар и вратарката на падналите да не призна единия гол и да се разсърди, че са й го вкарали. Съдията взе, че се върза и назначи дузпи, за да може и „черните” да запишат победа.

Най-добри в мача бяха Паулина Ганчовска и Десислава Недева от „белите”. Деси и най-чаровната на терена - сървайвърката и „Най-секси българка Март 2009” Индира Касимова, продадоха фланелките си на търг за благотворителност.

„Черната” перла Катрин Вачева, 2-о място на „Мис Силикон”, продаде и сутиена си и остана само по пола и футболни чорапи.

Най-важното от женския футболен мач обаче бе фактът, че парите за операцията на Анджелина бяха събрани и единствено остава да стискаме палци операцията да мине успешно. Пари от събитието ще бъдат заделени и за закупуване на хранителни провизии за зимния сезон в Дом „Св. Николай”.

Благотворителният женски мач ще стане традиция и ще се провежда на всеки 2 месеца в помощ на подобни благотворителни акции. Мачовете дори ще бъдат официално подкрепени от БФС, като в знак на подкрепа президентът на БФС Борислав Михайлов ще подари топка с автограф, а освен това ще присъства на някоя от следващите женски битки.

Организаторите на турнира обещават да продължават своето добро дело: „Има един дом за сираци, създаден от Отец Иван, не от държавата. Там вече живеят 115 деца, за които той се грижи основно с доброто си сърце и кауза – да помога на нуждаещите се. Там се живее по църковен устав и възпитание в ценности. Каквото имат, делят го на 115. Той е създал ред и организация в дома, а няколко жени помагат на най-малките деца. Държавата и общината нямат грижа за дома и постъпленията са само от дарители.

Ние ще продължим с нашата кауза ,а от ваше име искам да помоля за по-голямо желание да помогнем на хората, които си нямат към кой да се обърнат за помощ!

Следващият мач ще се проведе на 31 Януари от 19:30ч. до 21ч. (Специално за тези, които са имали бурни съботни нощи, малко по-късен час)”.

Ето и състава, който показа завидни умения във футбола:

Петя Георгиева-Princess - Организатор на конкурса Най-Секси Българка и Българин във Facebook

Благовеста Бонбонова - 3 място Най-Секси Българка Summer Edition

Таня Константинова - Най-Секси Българка Април 2009

Десислава Недева - Най-Секси Българка 2 Място Септември 2009

Паулина Ганчовска - Най-Секси Българка Август-Септември 3 Място

Индира Касимова - участничка в риалити шоуто "Survivor Филипините" и участничка във Най-Секси Българка за Март 2009

Лъчезара Кънчева - Най-Секси Българка Август-Септември

Катрин Вачева - Мис Силикон 2 Място

Мария Бойчева - Носителка на различни титли за красота

Кателина Гатева - участничка в Playmate 2009

Снимки от красивото футболно събитие може да видите в Gong.bg!