Футболистът на Миньор Перник Антон Киров беше наказан с лишаване от състезателни права за една година заради удар срещу съдия по време на вчерашното поражение с 0:2 от Пирин в Разлог в среща от Югозападната Трета лига.

Защитникът беше изгонен с директен червен картон четвърт час преди края на двубоя, след като беше най-активен при атаката за играчите на гостите срещу страничния рефер Добрин Добринов. Поводът за неприятните сцени с участието на почти всички от състава на Миньор, бе вдигната от Добринов засада, заради което беше отменен гол за перничани.

В крайна сметка се наложи полицията до края на двубоя да пази съдийската тройка от гнева на гостите. За бившия футболист на Пирин Гоце Делчев Киров това е втора подобна санкция за малко повече от една година. На 25 октомври 2015 година защитникът с прякор Кокала пак показа невъздържана нрав.

Той бе лишен от състезателни права за една година отново по член 25 от Дисциплинарния правилник заради удар с юмрук в лицето на съдията Марио Спасов от Сливница по време на мача срещу Веднъж на стадиона в Перник. През пролетта на 2016 година, обаче, той бе амнистиран по негова молба и молба на Миньор Перник.