Последният мач от футболното първенство на България ще донесе голям късмет на един от привържениците на Миньор. По време на почивката на полувремената на двубоя от 15-ия кръг на "А" група Миньор - Локомотив Мездра ще има томбола, а голямата награда е автомобил "Голф 3".

Цялото шоу по време на мача ще бъде под наслов "Голфо е за нас, тройката за вас". Това заявиха феновете на жълто-черните веднага след победата над ЦСКА над София, а транспарант със същия надпис беше издигнат на "Стадиона на мира" по време на срещата с Черноморец.

Собственикът на клуба Никифор Вангелов реши да развие идеята и да зарадва феновете, които подкрепят отбора в успешния есенен полусезон на 2009 г.

Церемонията по тегленето на печелившия ще бъде дирижирана от актьор Краси Радков, един от любимците на България, наложил се в шоуто на Слави Трифонов. Рапрът Мишо Шамара ще изпее отново химна "За Миньоро"...

Ръководството на Миньор /Перник/ използва повода, за да благодари на своите привърлженици за изключелната подкрепа във всички срещи на отбора за първенство и купа на страната.